Käsityön erikoisliike palvelee Kouvolan keskustassa

Ota yhteyttä

Ritan Nauha & Nappi on jo yli viisi vuosikymmentä palvellut käsityön erikoisliike aivan Kouvolan keskustassa. Vakioasiakkaani tuntevat liikkeeni nimellä Nappis.

 

Minulta löydät laajan valikoiman ompelutarvikkeita kuten vetoketjuja, koristenauhoja ja tietenkin nappeja Tasokkaisiin palveluihini kuuluvat:

  • Korjausompelu

  • Nappien päällystys

  • Reikäniittien ja painonappien kiinnitys.

Tutustu tällä sivulla kattaviin palveluihini ja ota yhteyttä!

Korjausompelua ammattitaidolla

Kun teetät korjausompelun alan kokeneella asiantuntijalla, voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta. Korjausompelijani tekee korjausompelua ammattitaidolla sekä pitkän työuran tuomalla työkokemuksella. 

Sen sijaan, että heittäisit liian pitkät housut tai hameet pois, voit antaa ne korjausompelun ammattilaisen lyhennettäviksi. Korjausompelijani vaihtaa vetoketjut, lyhentää housut ja hameen helmat ja muut pikku korjaukset.

 

Kysy rohkeasti palvelusta.

Yksilölliset, päällystetyt napit

Rita päällystää sinulle mielellään haluamastasi kankaasta napit tarpeidesi mukaan. Ja vieläpä nopealla aikataululla. 

Päällystetyt napit tekevät vaatteesta kuin vaatteesta yksilöllisen ja viimeistellyn. Myös huonekalukankaasta ja nahasta. Valitettavasti ei keinonahasta tai kovin paksusta huonekalukankaasta, nappanahka on ok.

 

Kysy lisätietoja

Reikäniittien ja painonappien kiinnitys kestävästi

Tarvitsetko reikäniittien tai painonappien kiinnitystä? Tule Ritan Nauha & Nappiin. Palvelen sinua hyvien kulkuyhteyksien päässä, keskeisellä paikalla Kouvolan keskustassa. Kiinnitän reikäniitit ja painonapit nopeasti ja kätevästi.

 

Kaiken lisäksi saat ompelutarvikkeiden erikoisliikkeestäni korkealaatuiset palvelut aina hyvään hintaan.

Ota yhteyttä